درباره نشریه

تاریخچه نشریه

نشریه چشم‌انداز مدیریت دولتی یک فصلنامه علمی است که هر سه ماه یک‌بار، از سوی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهید بهشتی، اقدام به چاپ و نشر مقالات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی کشور می‌نماید. این نشریه اولین شماره خود را در بهار 1389 چاپ نمود. از ابتدای شروع به کار نشریه، اعضای هیئت تحریریه پیوسته برای ارتقاء کمی و کیفی جایگاه نشریه، تلاش‌های فراوان و خدمات ارزنده‌ای انجام دادند. فعالیت‌های صورت گرفته در این زمینه موجب شد که در تیرماه سال 1390، نشریه چشم‌انداز مدیریت دولتی مفتخر به کسب رتبه علمی-پژوهشی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گردد.

پس از سپری شدن 7 سالِ توأم با تلاش مداوم و بی‌وقفه در راستای توسعه و گسترش دانش نوین مدیریت، در سال 1396، سرکار خانم دکتر اکرم هادیزاده مقدم، با حکم ریاست محترم دانشگاه شهید بهشتی، به سمت سردبیر فصلنامه چشم‌انداز مدیریت دولتی منصوب شدند. حضور ایشان در مقام سردبیر نه‌تنها موجب ایجاد تغییرات ساختاری و شکلی نشریه شد، بلکه به بهبود جایگاه و اعتبار آن نیز منجر گردید.

اعضای هیئت تحریریه نشریه، در ادوار مختلف زمانی، ترکیبی از بهترین و زبده‌ترین افراد علمی کشور در رشته مدیریت بوده است که گواه بر اعتبار و مقام این نشریه دارد.

در کنار تلاش قابل تقدیر اعضای قدیمی و جدید نشریه، نباید از یاد برد که سرکار خانم دکتر طیبه امیرخانی از ابتدای چاپ نشریه تاکنون، به عنوان مدیر داخلی، همیشه و پیوسته مجاهدت و فداکاری‌های فراوانی را برای اعتلای همه‌جانبه نشریه از خود مبذول داشته‌اند.

نشریه چشم‌انداز مدیریت دولتی از دیر باز، به دنبال چاپ و نشر معتبرترین و جدیدترین آثار علمی نویسندگان و پژوهشگران عرصه مدیریت ایران و جهان بوده است. این نشریه بدون جانبداری و با تکیه بر داوران متخصص و اعضای هیئت تحریریه خویش، در تلاش است به ترویج علم مدیریت در ایران یاری رساند. امید است این فصلنامه بتواند به سهم خویش، گامی مهم برای حرکت چرخ‌های علم مدیریت در ایران داشته باشد تا از این طریق مدیران، خوانندگان و صاحبان فکر در کشور جمهوری اسلامی ایران، بتوانند از دستاوردهای علمی و نظری ارائه شده در این نشریه بهره‌مند شوند.

Journal

وضعیت دسترسی به مقالات نشریه

نویسندگان، پژوهشگران، خوانندگان و اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند به صورت آزاد و بدون پرداخت هزینه، به مقالات منتشرشده در این نشریه دسترسی داشته باشند. (خط مشی دسترسی آزاد)

Open Access

--------------------------------------------------------------------------------------

مخاطبان و خوانندگان نشریه

مخاطبین فصلنامه چشم‌انداز مدیریت دولتی در گروه‌های زیر قابل دسته‌بندی هستند که عبارتند از:

1. اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور

2. رؤسا، رهبران، مدیران و کارکنان سازمان‌های اداری در بخش دولتی و غیر دولتی

3. تصمیم‌گیرندگان و خط مشی‌گذاران مسائل کلان و عمومی کشور

4. دانشجویان مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری سراسر کشور

5. اتاق‌های فکر و کانون‌های تولید و تبادل اندیشه در جمهوری اسلامی ایران.

6. صاحب منصبان و مقامات دولتی، کشوری و لشکری

7. پژوهشگران و افراد متخصصی که در زمینه گسترش و ارتقاء دانش در کشور ایران اسلامی مشغول به فعالیت هستند.

8- پژوهشکده‌ها و شوراهای علمی ارگان‌ها و مؤسسات

Reader

-----------------------------------------------------------------

حقوق ناشر

حق ویرایش، ویراستاری، صفحه‌آرایی، چاپ و نشر تمامی مقالات ارسالی، همواره و فقط برای  نشریه چشم‌انداز مدیریت دولتی محفوظ خواهد بود.

Publisher Rights

گواهی رتبه علمی نشریه

در آخرین ارزیابی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (1398)، گواهی رتبه علمی (ب) از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این نشریه اعطاء گردیده است. برای مشاهده گواهی رتبه علمی نشریه بر روی لینک زیر کلیک کنید.

گواهی رتبه علمی نشریه چشم‌انداز مدیریت دولتی را از اینجا مشاهده نمایید.

Certificate

همکاری با انجمن علوم مدیریت ایران

فصلنامه علمی چشم‌انداز مدیریت دولتی، در راستای تعمیق و گسترش هرچه بیشتر دانش مدیریت، اقدام به عقد قرارداد همکاری و تفاهم‌نامه با انجمن علوم مدیریت ایران نموده است. تعاملات و روابط علمی و دانشگاهی با انجمن‌های علمی کشور می‌توانند سطح کمی و کیفی مقالات علمی منتشره شده در این نشریه را بیشتر از گذشته تقویت نماید که نتایج آن به طور مستقیم و غیرمستقیم، بر دانش موجود در حوزه مدیریت دولتی و زمینه‌های مرتبط با آن تأثیر خواهد گذاشت.

انجمن علوم مدیریت ایران به عنوان یکی از پیشروترین انجمن‌های علمی کشور، از ترویج علم و بسط دانش تخصصی در حوزه مدیریت دولتی استقبال نموده و در نقش یک حامی، از فعالیت‌ها و تلاش‌های علمی فصلنامه چشم‌انداز مدیریت دولتی حمایت و پشتیبانی می‌نماید.